Turktime

Marius Sumudica, oyuncularına çok sert çıktı!

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Marius Sumudica, idmanda oyuncularına çok sert bir şekilde çıkıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Marius Sumudica, oyuncularına çok sert çıktı!
Haberler / Spor
24 Eylül 2020 Perşembe 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Karagümrük maçında 90+5'te gol yiyen takımına sitem etti.

Karagümrük karşısında 90+5'te yenilen golde yapılan hataya dikkati çeken Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi:

50 saniye içinde 30 bin lira bonusu kaybettiniz. Arkanızdaki insanlara bakın. 1500-2000 liraya çalışıyorlar. Deli gibi malzeme topluyorlar. Onlar bu bonusu bekliyordu. Her şeyi mahvettiniz.

Göztepe'ye kaybedersek ne olacak? Küme düşmemek için mücadele edeceğiz. Neden? Çünkü siz hazır değilsiniz. 50 saniyede her şeyi mahvettiniz Neden konuşmuyorsunuz? Söyleyin, neden? Sorumluluğunuz olmazsa hiçbir şey yapamazsınız. Herkes sorumluluk almalı. 50 saniye içinde 3 milyon TL kaybettik maaşlarımızdan. 30 bin TL prim kaybettik. 2 puan kaybettik ve 14. sıradayız. Ve şimdi kokmaya başladık.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">This is the best video since internet was created. Sumudica talking to his players after in training. Listen until it finishes. It&#39;s priceless. <a href="https://t.co/3SmvVd7DDn">pic.twitter.com/3SmvVd7DDn</a></p>&mdash; Emanuel Roşu (@Emishor) <a href="https://twitter.com/Emishor/status/1309029802683162624?ref_src=twsrc%5Etfw">September 24, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime