Turktime

Beşiktaş'a yeni forvet adayı

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim geldi. Siyah beyazlılar Kolombiya'da Junior forması giyen Miguel Borja'nın peşinde.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'a yeni forvet adayı
Haberler / Spor
24 Eylül 2020 Perşembe 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Goal.com'un İspanyol versiyonu ve Kolombiya basını kaynaklı Beşiktaş'ın, Junior forması giyen Miguel Borja'yı kadrosuna katmak istediği aktarıldı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, devre arasına kadar kiralık olarak Junior kadrosunda bulunsa da bonservisi Palmeiras'ta. Daha önce kısa süreli bir İtalya kariyeri geçiren Borja'nın Beşiktaş formasıyla Avrupa'ya yeniden dönmeye sıcak bakabileceği aktarılmakta. 

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR
2017'de 9.85 milyon Euro karşılığında Palmeiras'a transfer olan oyuncunun Brezilya ekibi ile olan sözleşmesi de önümüzdeki sezonun 2021 sonunda bitecek. 2013'te İtalyan ekibi Livorno'ya transfer olan Borja'nın yeniden Avrupa'ya dönmeyi çok istediği belirtiliyor. 

Beşiktaş'ın Kolombiyalı oyuncuya yönelik ilgisinin yeni olmadığı ve önümüzdeki günlerde resmi bir teklif sunulmasının planlandığı iddia edilmekte. Borja, Kolombiya A Milli Takımı ile bugüne kadar 10 maça çıkarken 3 kez ağları havalandırmayı başardı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime