Turktime

Mansur Yavaş koltuğunu devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, koltuğunu Muhammed Uğur’a bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Mansur Yavaş koltuğunu devretti
Haberler / Siyaset
23 Nisan 2024 Salı 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Muhammed Uğur’a bıraktı.

Muhammed Uğur’un annesi tarafından Yavaş’a sosyal medyadan iletilen “Keşke bu 23 Nisan’da benim otizmli oğlum birkaç saatliğine Mansur Yavaş’ın yerine geçse… Ne dersiniz başkanım, olur mu kabul eder misiniz oğluma makamınızı vermeyi” mesajına kayıtsız kalmayan Yavaş, “Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, onu tanıdığımız için çok mutluyuz” dedi.

'TEŞEKKÜR EDERİM MANSUR DEDE'
Yavaş, makamını devrettiği Uğur’a “Başkan kravatı bunlar, rengini aynı seçmişiz bugün” dedi. Muhammed Uğur ise “Mansur dedeye gideceğim, koltuğuna oturacağım dedim. Teşekkür ederim Mansur dede” sözleriyle yanıt verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime