Turktime

Manchester United'dan dev transfer hamlesi

Premier Lig'e iyi başlayamayan Manchester United transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızılar Sancho ve Cavani ile yakın temasta.
ABONE OL
Abone Ol
Manchester United'dan dev transfer hamlesi
Haberler / Spor
30 Eylül 2020 Çarşamba 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manchester United'da transfer çalışmaları sürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen İngiliz ekibinin listesinde birçok yıldız isim bulunuyor.


Kırmızılılar ilk olarak Borrusia Dortmund forması giyen Jadon Sancho transferini bitirmek istiyor. İngiliz futbolcu için gözünü karartan yönetim, Alman ekibinin kapısını 108 milyon euro ile çalacak.

Manchester United'ın 20 yaşındaki yıldız için yaptığı 91 milyon euroluk teklifi Dortmund reddetmişti.

İngiliz devinin hedefindeki bir diğer yıldız ise Edinson Cavani. Manchester United, bonservisi elinde olan Uruguaylı golcü ile temaslarını sürdürüyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen 33 yaşındaki futbolcunun da Manchester United'da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Manchester United, savunma hattı için de girişimlerine devam ediyor. Sol bek transferi yapmayı hedefleyen United, Alex Telles için Porto'ya 12 milyon euro önerecek. Portekiz ekibi ise Brezilyalı futbolcu için 18 milyon euro talep ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime