Turktime

Fenerbahçe transfere doymuyor

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı lacivertli ekip Roma forması giyen Perotti ile anlaşmak üzere.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe transfere doymuyor
Haberler / Spor
30 Eylül 2020 Çarşamba 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birbiri ardına yaptığı hamlelerle transferin şampiyonu olan Fenerbahçe, yeni bir takviye için daha yoğun mesai harcıyor. Kanarya, İtalya Serie A ekibi Roma'nın Arjantinli sol kanat oyuncusu Diego Perotti'yi de bitirmek için temaslarını sürdürüyor. Bu transfer konusunda Çizme ekibiyle anlaşmaya varan yönetim, başarılı futbolcuyla menajeri aracılığıyla yaptığı görüşmelerde de artık son aşamaya geldi. Roma'yı 2 milyon Euro'luk bonservis bedeline ikna eden Kanarya'nın, oyuncuya da son olarak seneliği 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu bildirildi. Perotti’nin sakatlık durumunu araştıran yönetim olumsuz bir şey çıkmazsa işi kısa sürede bitirecek.

KARİYERLİ BAŞARILARLA DOLU

Yıldız futbolcu, Roma formasıyla 5 sezonda 138 karşılaşmaya çıkıp 32 gollük performans sergilemişti. Başarılı isim, daha önce; Sevilla, Boca Juniors ve Genoa'da oynamasının ardından son olarak 2016 yılında bu kulüpten 9 milyon Euro karşılığında Roma'ya geçiş yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime