Turktime

Kimsenin haberi olmadı!

İngiltere Premier Lig'de maçlar oynanıyor, bir yandan da corona testleri yapılıyor. Maçlar başlamadan önce bazı takımlarda pozitif çıkan vakaların bazıları açıklanırken, bazıları açıklanmadı! Ancak Arsenal'da çıkan 1 pozitif vaka, sadece kulüp ve İngiliz hükümeti tarafından biliniyordu!
ABONE OL
Abone Ol
Kimsenin haberi olmadı!
Haberler / Spor
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arsenal’da Premier Lig fikstürüne dönüş hazırlıkları sırasında bir oyuncunun corona virüs pozitif çıktığı tespit edildi.

The Athletic’ten David Ornstein’in yaptığı habere göre, bir oyuncunun testinin pozitif çıkması üzerine kendisiyle yakın temasta olan iki diğer oyuncuyla birlikte toplam üç oyuncu karantinaya alındı. Kulübün maçlara hazırlık süreci bu sebeple bölündü.

İngiltere’de hükümetin koyduğu protokollere göre önce 7, ardından 14 gün karantinaya alan oyuncuların isimleri açıklanmadı. Test örneklerini alıp tekrar inceleyen Arsenal kulübü, aynı oyuncuda tekrar pozitif teste rastlamadı. Bu sebeple pozitif çıkan testin, kontrolün yapıldığı testin hata payı sebebiyle pozitif vermiş olabileceğine inanılıyor.

Devletten de alınan onayla birlikte alınan örnekleri tekrar teste sokulan oyuncularda herhangi bir hastalık ibaresine rastlanmadı. İki kez negatif test çıkarmayı başaran üç oyuncu, ilk tespitin ardından dört gün sonra antrenmanlara döndü ve takımın Manchester City ile yapacağı maçın hazırlığına yetişti.

Arsenal önce Manchester City, ardından Brighton’la oynadığı iki maçta da mağlup olmuş, pandemi arası öncesi yakaladıkları 8 maçlık namağlup seriyi kaybetmişti. Ayrıca Arsenal bu iki maçta Granit Xhaka, Pablo Mari ve Berndt Leno’yu sakatlıklara kurban vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime