Turktime

Rıdvan Dilmen, Ali Koç'a ateş püskürdü!

Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'a uyarılarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Rıdvan Dilmen, Ali Koç'a ateş püskürdü!
Haberler / Spor
21 Haziran 2020 Pazar 22:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin bir an önce karar vermesini gerektiğinin altını çizen Dilmen, "Yeni teknik direktör eğer Erol Bulut ise ve bu yüzden lig bitmeden açıklamıyorlarsa bu çok yanlıştır. Fenerbahçelilerin içi çok acıyor. Lig bitene kadar 35 gün var. Kimi alacaksanız alın, kimi gönderecekseniz gönderin. Fenerbahçe tarihi sezonlar yaşıyor" şeklinde konuştu.

Ali Koç'un üst üste hatalar yaptığını vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Belki de Türkiye'de en çok kredisi olan başkan Ali Koç'tur. İyi bir Fenerbahçeli'dir ama üst üste hatalar yapıyor. Fenerbahçe ya da bir başka kulüpte, bu kadar kredisi olan bir başkanın artık bu hamlesini doğru yapması lazım" dedi.

TAHİR KARAPINAR: TAKIMIN ÜZERİNDE ÖLÜ TOPRAĞI VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu.

Şu anda yapabilecek bir şey olmadığını kaydeden Tahir Karapınar, "İlk yarı iyi oynadık, 3-4 tane kaçırdığımız pozisyon var, bunları atmalıydık. 2. yarı hücumdayken kaptırdığımız bir top var, oradan gol yedik. Bütün hafta konuştuk ama bu bireysel hatalar bizi etkiliyor. Mağlup olduk, taraftarlardan özür diliyoruz ama şu anda yapabileceğimiz bir şey yok. Kendimizi affettirmeye çalışacağız." dedi.

"ASLINDA ÇOK KÖTÜ OYNAMADIK"

Takımı bir türlü ateşleyemediklerini kaydeden teknik adam, "Şanssızlık da var. 2. devre Mehmet'in pozisyonu var, Ozan vurdu, direkten döndü. Birkaç tane daha pozisyonumuz var. Bunları atsak farklı konuşurduk. Olmuyor, bir şekilde bir ölü toprağı var takımın üzerinde. Aslında çok kötü oynamadık ama yaratıcılık konusunda, oyuncu rotasyonu konusunda sıkıntılarımız var, inşallah bundan sonrası daha iyi olur." ifadelerini kullandı.



GENÇLERİ OYNATACAKLAR MI?

Gençleri oynatıp oynatmayacağı sorulan Karapınar, "Altyapıdan oyuncularımızı değerlendirmek istiyoruz. Bu maçta da değerlendirmek istiyorduk. İyi bir sonuç olsaydı, Ömer Faruk'u oyuna atmayı düşünüyorduk ama bir türlü o rahat pozisyonu yakalayamıyoruz ama bundan sonra inşallah Ömer Faruk ve diğerleri süre bulacaktır." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime