Turktime

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL değerindeki soru!

Televizyonun sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de unutulmaz bir an yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen programda yarışmacı Eyüp İşler, heyecan verici bir performans sergiledi ve büyük ödül olan 5 milyon TL değerindeki soruya yaklaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL değerindeki soru!
Haberler / Güncel
12 Kasım 2023 Pazar 22:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yarışmacı, 12. soruda karşısına çıkan Filistin ile ilgili zorlayıcı soruyu doğru cevaplamak için ter döktü. Soru şuydu: "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" Yarışmacı, soruya B) Karpuz dilimi yanıtını verdi.

Bu doğru cevap, Eyüp İşler'e büyük ödül olan 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandırdı. İşte o büyük ödül sorusu merakla bekleniyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in bu tarihi anıyla birlikte yarışmacının başarılı performansı ve 5 milyon TL değerindeki dev ödül sorusu, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sorunun cevabı ve yarışmacının ödül kazanıp kazanmayacağı merakla bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime