Turktime

Bingöl'de meydana gelen iki trafik kazası: 12 yaralı

Bingöl'de meydana gelen iki trafik kazası: 12 yaralı Bingöl'de, 49. Tugay Komutanlığı mevkisinde meydana gelen ilk trafik kazasında, sürücüsü belirlenemeyen 12 AP 215 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüje çarptı. Bu kaza sonucunda 7 kişi yaralandı. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Bingöl'de meydana gelen iki trafik kazası: 12 yaralı
Haberler / Güncel
12 Kasım 2023 Pazar 21:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

KAZA DETAYLARI VE OLAY YERİ İNCELEMESİ

Bingöl-Genç karayolu üzerindeki 49. Tugay Komutanlığı mevkisinde yaşanan kaza, sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu gerçekleşti. Araç, refüje çarparken, içinde bulunan 7 kişi yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara müdahalede bulunarak gerekli önlemleri aldı.

HAVALİMANI KAVŞAĞI'NDA ÇARPIŞAN İKİ OTOMOBİL: 5 YARALI

İkinci kaza ise Bingöl Havalimanı Kavşağı'nda meydana geldi. Bu kaza da sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

ACİL MÜDAHALE VE HASTANE SEVKİ

Kazaların hemen ardından, olay bölgelerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirerek hastaneye sevk etti. Toplamda 12 kişi, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İNCELEME VE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Her iki kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kaza nedenlerini belirlemek ve benzer durumların önüne geçebilmek adına titiz bir çalışma yürütüyor. Kamuoyuna, kazaların nedenleri ve alınan önlemler konusunda bilgi verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime