Turktime

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Mansur Yavaş'tan yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir’de yaptığı, "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? çağrısına, Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Mansur Yavaş'tan yanıt
Haberler / Siyaset
23 Eylül 2022 Cuma 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir’de yaptığı "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Artık karar verin" çağrısına ilk yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Her koşulda sayın genel başkanımızın yanındayım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun ardından bir cevapta Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş'ta sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. @kilicdarogluk" dedi.

SİZ GERÇEKTEN BENİMLE BİRLİKTE MİSİNİZ?
İzmir’de partisinin Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kendisinin sürekli yürüme ve ilerlemeye kararlı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, hiçbir şey ve kimsenin kendisinin inandığı yoldan çeviremeyeceğini belirtti. Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor, buna inanın. Ve yine buna inanın, bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk ve adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime