Turktime

Babacan'dan ortak aday yanıtı: A planımız hazır

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 'Ortak aday konusunda uzlaşma olmazsa ne olacak?' sorusuna yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Babacan'dan ortak aday yanıtı: A planımız hazır
Haberler / Siyaset
22 Eylül 2022 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gazetecilerin sorularını yanıtladı, seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adayının ismi konusunda baskı hissetmediklerini söyleyen Babacan, "Aday isminin şimdiden açıklamasının son derece riskli olacağını, ciddi karışıklık olacağını düşünüyoruz. Şu anda kamuoyunda ismi az ya da çok tartışılan isimler değişiyor. Geçen sene çok tartışılan isimler bu sene değişti. Yine değişir. Bize de çarşıda pazarda çeşitli isimler söylüyorlar. ‘Vakti değil’ diyoruz" ifadesini kullandı.

"A PLANIMIZ ORTAK ADAY"

Bir gazetecinin, 'Ortak aday konusunda uzlaşma olmazsa ne olacak?' sorusuna da yanıt veren Babacan, "Olmayabilir. A planımız elbette ortak aday. Türkiye için doğrusunun bu olduğuna inanıyoruz. Ama olmazsa ne yapacağımızı şaşırmayacağız. Adayda uzlaşma olmazsa da altına imza attığımız taahhütlere uyarız. Mesela, ortak aday olmasa da seçim güvenliği için birlikte çalışırız. Uzlaşma olmazsa kendi adayımız olacağını söylemiştik" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime