Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan Montrö açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı askeri harekatla ilgili, "Türkiye, güvenliği açısından Montrö'ye sadık kalmalıdır" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan Montrö açıklaması!
Haberler / Dünya
24 Şubat 2022 Perşembe 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de yaptığı konuşmasında Donbas'a yönelik başlatılan askeri operasyonu değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, "Ukrayna’daki gelişmeler, Avrupa’daki gelişmeler, Türkiye’nin de bundan etkileneceğini bildiğimiz için bu görüşmelerin yapmak zorundaydım" şeklinde konuştu.

"GÜVENLİK ZİRVESİNDEN SONRA TBMM'Yİ ACİLEN TOPLAYIN"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Toplantıya biraz geç katıldığımı biliyorum, bu nedenle hepinizden özür dilerim. Olağanüstü gelişmeler var. Ben bu olağanüstü gelişmeleri izlemek zorundayım. Tarihin bana yüklediği böyle bir sorumluluk var. İttifakı oluşturduğumuz, kader birliği yaptığımız genel başkanlarla da konuşmak zorundaydım.

Avrupa’nın göbeğinde nükleer güce sahip olan devletin bir başka ülkeye bir şekliyle girmiş olması, dünyanın bunu sadece seyretmiş olması hepimizin dikkatle izlemesi gereken bir tablodur. Güvenlik zirvesinden sonra TBMM’yi acilen toplayın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime