Turktime

Kadro değil plan kazandı

Dün A Milli Takım, Macaristan karşısında kaybederek küme düştü. Aslında küme düşen Türk futbolunun kendisi oldu. Sorumlusu kim onu daha derin bir konu.
ABONE OL
Abone Ol
Kadro değil plan kazandı
Haberler / Spor
19 Kasım 2020 Perşembe 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün bir klasik gerçekleşti ve A Milli Takım maça yine tutuk başladı. Maça 4-4-2 gibi bir dizilişte başlayan ekibimizde birbirine benzer çok oyuncu tipi vardı. Oyunu enine genişletecek rakibin savunacağı alanı genişletecek bir sistem yoktu. Bu nedenle maç boyunca hiç üretken olamadık. Cengiz Ünder’i çok aradığımıza hiç şüphe yok. Milli takımın belki de en önemli eksiklerinden başında Cengiz Ünder tarzı kanat oyuncucusu eksiği. Dün akşam Hakan Çalhanoğlu ve İrfan’da yetersiz kalınca ilerde hiç üretemedik. İrfan ve Hakan’ın takımlarında yakaladıkları başarıyı burda neden yaşayamadığı ise plansızlık ile açıklanbilir. A Milli Takım’da dün ne bir hücum seti, ne bir plan gördük. Karşıda ise çok planlı çok doğru oynayan bir Macar takımı vardı. Kadro kalitesi olarak bizim çok altımızda Macaristan, doğru plan, iyi rakip analizi ile 2 maçta 6 puan aldı bizden. Teknik direktörleri Marco Rosi’nin başarılı işler yaptığı açık. İşin diğer tarafı ise geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonası bileti almış Macaristan’ın bu maça bu kadar iyi konsantre olması onlar adına tebrik edilecek bir durum ama bizim için düşünülmesi gerek.


ŞİMDİ NE OLACAK?
Artık Türkiye A Milli Takımı C Ligi’nde oynayacak. Bu seviyede Cebelitarık, Faroe Adaları, Kuzey Makedonya gibi ekipleri ile oynayacak. Kadrosunda Avrupa’nın top 5 liglerinde oynayan birçok yıldızı olan bir takım için bu maçlar çileye dönüşebilir. Peki bu takımın bu durumlarının sorumlusu kim? Bunu da size bırakıyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime