Turktime

Beşiktaş'ta sakatlık şoku

Süper Lig maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Ersin'den sonra Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran da kritik Başakşehir maçı öncesi sakatlandı
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta sakatlık şoku
Haberler / Spor
19 Kasım 2020 Perşembe 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziantep FK maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ersin Destanoğlu'ndan sonra Beşiktaş'a bir diğer kaleci Utku Yuvakuran'dan da kötü haber geldi.

Adalesinden sakatlık yaşayan Utku'nun Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, genç kalecinin oynayamaması halinde kaleyi 2004 doğumlu Emre Bilgin'in koruması bekleniyor.


Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynayacağı karşılaşma öncesinde kaleci şoku yaşanıyor.

A Spor'un haberine göre; Ersin Destanoğlu'nun cezası nedeniyle kalede Utku Yuvakuran'ın oynaması beklenirken ciddi bir durum yaşandı. Utku Yuvakuran'ın adalesinde hafif sakatlık olduğu ve Beşiktaş doktoru Murat Çevik'in Utku için seferlik ilan ettiği bildirildi. Utku iğneyle de olsa oynamak isterken gelişmeler takip edilecek.

2004 DOĞUMLU EMRE KALEYE GEÇEBİLİR

Utku oynayamazsa 2004 doğumlu Emre Bilgin, Başakşehir maçı için hazır bekletiliyor.Öte yandan N'Sakala ve Necip Uysal'ın yapılan son koronavirüs testleri negatif çıktı. İki futbolcu fiziki olarak hazır olmaları durumunda Sergen Yalçın tarafından Başakşehir maçı kadrosuna alınacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime