Turktime

Joker'in devam filmi 2023'te çekilecek

Dünya çapında gişede 1 milyar dolardan fazla hasılat yapan ve En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Orijinal Müzik dallarında iki Akademi Ödülü kazanan Joker'in devam filminin çekimlerine başlandığı ve tarihinde yayınlanacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Joker'in devam filmi 2023'te çekilecek
Haberler / Kültür
31 Ocak 2022 Pazartesi 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Todd Phillips'in yönettiği, dünya çapında gişede 1 milyar dolardan fazla hasılat yapan ve En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Orijinal Müzik dallarında iki Akademi Ödülü kazanan Joker'in devam filminin çekimlerine başlandığı iddia edildi.

The Hollywood Reporter, Kasım 2019'da Warner Brothers'ın Joker 2 için çalışmalara başladığını söylemişti, ancak o zamandan beri devam filmiyle ilgili yeni bir güncelleme paylaşılmamıştı.

Joker'in devam filmi hakkında bilgisi olan bir kaynağın iddiasına göre, Warner Bros. resmi olarak yeni senaryonun ilk taslağını aldı. Yeni filmin çekimlerinin ise 2023'te başlayacağı iddia edildi.

Joker, Joaquin Phoenix filminden bu yana başka büyük yapımlarda yer almasa da, bu yıl yayınlanacak Robert Pattinson'ın The Batman'inde yer alacağı yönünde söylentiler de mevcut.

Joker, 28 Ekim 2019 tarihinde ABD'de gösterime girmişti. Tüm sinema piyasasını altüst ederek beklenenin çok üzerinde izlenme rakamlarına ulaşan film, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan 'R-rated' filmi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime