Turktime

John Wick 5 için çalışmalar resmi olarak başladı!

Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı John Wick 4'ün dünya çapındaki gişe başarısının ardından, yapım şirketinden serinin hayranlarına beşinci film müjdesi geldi.
ABONE OL
Abone Ol
John Wick 5 için çalışmalar resmi olarak başladı!
Haberler / Kültür
30 Mayıs 2023 Salı 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

John Wick hayranları için müjdeli haber geldi. Yönetmen Chad Stahelski daha önce serinin devam edeceğini belirtmişti. Yapım şirketi Lionsgate de beşinci devam filmi haberini doğruladı.

John Wick 4, bu yılın başlarında sinemalarda büyük bir seyirci patlaması yaşadı. Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı yaklaşık üç saatlik ilgi çekici aksiyon, dünya çapında gişe rekoru kırdı. Filmin mali başarısı göz önüne alındığında, Lionsgate'in serinin devam filmini çekme isteği doğal görülüyor.

Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, önceki gün yatırımcılarla yaptığı toplantıda John Wick 5 için çalışmalara başlandığını duyurdu. Drake, beşinci John Wick filminin oyuncu kadrosu, çıkış tarihi veya konusu ile ilgili açıklama yapmadı.

John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) sonunda John Wick'in (Keanu Reeves) cenaze töreninin yapılması, bir devam filmini zorlaştırıyor. Fakat seyirciler Wick'in cansız bedenini hiç görmüyor. Beşinci filmin senaryosunun da buradaki açıklıktan faydalanarak yazılabileceği düşünülüyor.

John Wick 5'in yakın bir gelecekte ortaya çıkma olasılığı çok düşük. Çünkü serinin diğer filmleri arasında en az iki, en fazla 4 yıllık zaman aralıkları var.

John Wick 4, dünya çapında 400 milyon doların üzerinde hasılat yakalamayı başardı. Bu da John Wick 4'ü serinin en başarılı filmi haline getirdi. Dört filmin Serinin toplam kazancı ise 1 milyar dolar barajını aştı.

DEVAM FİLMİ VE DİZİSİ DE GELİYOR

Öte yandan Drake, John Wick evreninde geçen The Continental dizisi ile Ballerina spin-off'u için de çalışmaların devam ettiğini belirtti. John Wick serisinin ilk spin-off'u olan Ballerina, John Wick 3 ve 4'teki olaylar arasında geçiyor. Ana de Armas'ın başrolünü üstleneceği filmin 7 Haziran 2024'te vizyona girmesi hedefleniyor. 1970'lerde geçen The Continental'daysa Mel Gibson ve Colin Woodell gibi isimler yer alıyor. Dizinin Eylül 2023'te seyirciyle buluşması planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime