Turktime

İsveç'ten Finlandiya'nın NATO üyeliği açıklaması: Hazırlıklıydık

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye'nin, sadece Finlandiya için NATO'ya katılım protokolünün TBMM'deki onay sürecini başlatmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "İstemediğimiz bir sonuçtu ama hazırlıklıydık" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İsveç'ten Finlandiya'nın NATO üyeliği açıklaması: Hazırlıklıydık
Haberler / Dünya
18 Mart 2023 Cumartesi 00:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye'nin yalnızca Finlandiya için NATO'ya katılım protokolünün TBMM'deki onay sürecini başlatmasını değerlendirdi.

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye'nin, yalnızca Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün TBMM'deki onay sürecini başlatmasıyla ilgili, "Bu istemediğimiz bir gelişmeydi ama hazırlıklıydık" dedi.

Türkiye'nin NATO'ya katılım sürecinde yalnızca Finlandiya'nın onay sürecini başlatmasının ardından İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström'den tepki geldi.

Billström, "Türkiye, Finlandiya'nın NATO üyeliğini onaylamak için süreci başlattı. Bu istemediğimiz bir gelişmeydi ama hazırlıklıydık. İsveç için şu anda önemli olan, İsveç Katılım Protokolü'nün Türkiye ve Macaristan tarafından onaylanmasını sağlamak" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime