Turktime

Meksika'da kartel ile polis çatıştı: 3 ölü

Meksika’nın başkenti Mexico City’de kartelin silahlı elemanları polise saldırdı. Çatışma sonucu 3 polis memuru hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Meksika'da kartel ile polis çatıştı: 3 ölü
Haberler / Dünya
18 Mart 2023 Cumartesi 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaşanan çatışmada 2 polis memuru hayatını kaybederken, suçlular minibüsle başkent Mexico City yönüne doğru kaçtı. Başkent polisi olay üzerine alarma geçerek helikopter desteği ve 70 kişilik bir ekip ile suçluları aramaya başladı. Suçlulara ait minibüs Mexico City’nin Alvaro Obregon belediyesinde yakalanırken, çıkan ikinci çatışmada 1 polis memuru daha hayatını kaybetti. Yaşanan kovalamaca sonucu 1 suçlu etkisiz hale getirildi, 7 suçlu ise yakalandı.

Mexico City Güvenlik Bakanı Omar Garcia Harfuch, olaylara karışan suçluların üzerlerinde Jalisco Yeni Nesil Karteli’ne ait işaretler bulunduğunu bildirirken aralarındaki 1 kişinin adam kaçırma suçu ile arandığını, 2 kişinin de daha önce uyuşturucu kaçakçılığı suçuna karıştıklarını ifade etti.

Operasyon sonucunda suçluların kaçırdığı 4 kişi kurtarılırken, çok sayıda silah, mühimmat, miğfer ve kurşun geçirmez yelek ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime