Turktime

İsmail Kartal'ı çok zorlayacak bir seçim...

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe pazar günü sahasında Hatayspor'u konuk edecek. Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal stoper pozisyonunda henüz kararını verebilmiş değil.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal'ı çok zorlayacak bir seçim...
Haberler / Spor
20 Ekim 2023 Cuma 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı tatlı bir sıkıntı bastı...

Sakat oyuncuların takıma katılmasıyla tecrübeli çalıştırıcının eli güçlenirken, 2 bölgede kararsız kaldı. Cengiz Ünder'in sakatlığını atlatması ve idmanlarda iyi bir grafik ortaya koyması Kartal'ı kararsız bıraktı. 62 yaşındaki teknik adam, bu bölgede formda İrfan Can ile Cengiz arasında bir tercih yapmak zorunda kalacak.

15 milyon Euro'ya Marsilya'dan alınan Cengiz Ünder, 4 maçta 1 asist katkısı sağladı. İrfan Can ise 15 maçta 7 gol atarken, 5 de asist yaptı.

STOPERDE DE KARARSIZ

Kartal, sağ kanatta yaşadığı kararsızlığı stoperde de yaşıyor. Sakatlığını atlatan Djiku hazır durumda, Becao ile uyumu da ortada fakat Samet'in milli takımdaki performansı İsmail hocanın aklını karıştırmış durumda. Kartal, Djiku'yu riske etmek istemezse, bu kez Serdar ile Samet arasında kalıyor. Sebebi de; Serdar'ın görev aldığı maçlardaki performansı. Kartal, stoper kararını da maç günü netleştirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime