Turktime

Maçı yönetecek hakem belli oldu

Kayserispor ile Rizespor arasında oynanacak müsabakayı yönetecek hakem belli oldu. Maçı yönetecek hakem Burak Şeker oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Maçı yönetecek hakem belli oldu
Haberler / Spor
20 Ekim 2023 Cuma 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayserispor ile Rizespor arasında oynanacak müsabakaya atanan hakem Burak Şeker, 5. kez sarı kırmızılı takımın maçında düdük çalacak.

Kayserispor ile Rizespor arasında oynanacak maçın hakemi olan Burak Şeker, sarı kırmızılı takımın 5. kez müsabakasını yönetecek. Antalya Bölgesi hakemi bugüne kadar 4 kez Kayserispor, 2 kez de Rizespor maçı yönetti. İlk kez iki takım arasındaki maçta düdük çalacak olan Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Kayserispor 1 galibiyet 3 beraberlik alırken Rizespor ise 2 beraberlik elde etti.

Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Kayserispor, Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederken Ümraniye ile 2-2, Göztepe ile 1-1, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Rizespor ise Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Bandırmaspor ile 0-0, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime