Turktime

İçişleri Bakanı Soylu ikinci turun şifresini verdi: Sandığa giden kazanır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkent Kulisi'nin konuğu oldu. Seçime dair değerlendirmelerde bulunan ve "Çok milim milim oynar, yüzde yarım bir gitmeme söz konusu olabilir" diyen Soylu, ikinci turun şifresini de verdi.
ABONE OL
Abone Ol
İçişleri Bakanı Soylu ikinci turun şifresini verdi: Sandığa giden kazanır
Haberler / Siyaset
25 Mayıs 2023 Perşembe 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi Programının bu haftaki konuğu oldu. 

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"SANDIĞA GİDEN KAZANIR"

İkinci haftaya girdiğimiz bu günlerde yüksek bir oy kullanma sadakati görüyorum,  her iki tarafta da. Çok milim milim oynar, yüzde yarım bir gitmeme söz konusu olabilir.

Bu seçimin şifresi şudur: Sandığa giden kazanır. 

SURİYE'NİN KUZEYİNE ZİYARET
2011 yılından itibaren bir Suriye İç Savaşı var. Bu savaşı biz çıkarmadık. Arap Baharı ile birlikte o karmaşıklıktan sonra oralar bir daha düzelemedi. 500 bin insan hayatını kaybetti. Bu 500 bin kişinin hayatını kaybettiği Suriye'nin kuzeyi... Bizim tamamen güvenlik kontrolümüzde. 

Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız BM'de bir harita gösterdi. Bu bir insanlık dramıdır diye bu insanlara evler yapalım, insanları güvenli bölgelere yerleştirelim, eğitimi, sağlığı beraber sağlayalım demiştir. Biz hiçbir zaman sömürgeci bir devlet olmadık. Bakın ABD'nin İngiltere'nin hatta Belçika'nın yarım asır öncesine kadar sömürgecilik tarihi vardır... 

Sudan'a gittim, genç bir kızla karşılaştım. Dedim ki burada ne yapıyorsun? Para alıyor musun? Hayır dedi.. Bu bizim adanmışlığımız, bunu başka bir yerde göremezsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime