Turktime

Hollywood'da sendikalar anlaştı!

Hollywood'un önde gelen sendikaları, sektörün eski günlerine dönmesi için gerekli salgın önlemlerine dair büyük film stüdyolarıyla sonunda anlaşmaya vardı.
ABONE OL
Abone Ol
Hollywood'da sendikalar anlaştı!
Haberler / Kültür
23 Eylül 2020 Çarşamba 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Salgın, ekipman ve hastalık ödemeleri gibi konular sektörün işbaşına dönmesinin önünde başlıca engeller olarak yer alırken, sendikaların bireysel film ve televizyon projelerini vaka bazında onaylaması gerekiyordu.

AFP'nin haberine göre, corona virüs sigortasının olmaması, yerel düzeyde kısıtlamalar ve çekim bölgelerinde vaka sayısının yüksek olmasına rağmen aylardır süren görüşmelerin ardından varılan bu anlaşmanın sinema yapımlarının durma noktasına geldiği bir sırada sektöre canlılık kazandırması bekleniyor.

Anlaşma oyuncular, yönetmenler ve meslek birlikleri dahil toplamda 350 bin üyesi bulunan, Hollywood'un en büyük 5 sendikasının ortak görüşüyle kabul edildi.Görüşmeler Disney, Universal, Paramount ve Warner Brothers gibi büyük stüdyoların yanı sıra büyük TV ağlarını temsil eden ticari kuruluş olan Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (AMPTP) ile yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime