Turktime

Altın Koza ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 27. kez düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Koza ödülleri sahiplerini buldu
Haberler / Kültür
21 Eylül 2020 Pazartesi 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl 27’ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni’ne Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde ev sahipliği yaptı. 

Usta oyuncu, senarist Ercan Kesal'ın yönetmen olarak da imza attığı ilk film olan ve İstanbul'da bir ilçenin belediye başkanlığına aday olan bir adamın öyküsünü anlatan 'Nasipse Adayız' En İyi Film dalında Altın Koza kazandı. Senaryo dalında da ödül Kesal'a gitti.

Yönetmen Leyla Yılmaz, 'Bilmemek' adlı filmiyle 'En İyi Yönetmen' ve 'Yılmaz Güney Ödülü'nün sahibi oldu. Senan Kara 'Bilmemek'teki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alırken, Onur Berk Aslanoğlu (Plaza) ve Serdar Orçin (Ceviz Ağacı) filmlerindeki rolleriyle 'En İyi Erkek Oyuncu ödülünü' paylaştı.

RUTKAY AZİZ ÖDÜLÜNÜ TTB’YE ADADI

‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü alırken konuşma yapan Rutkay Aziz, “Onur ödülü. Ben bu ödülü, son derecede onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipleri Birliği’ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun” ifadelerini kullanarak ödülü Türk Tabipleri Birliği ve sağlık emekçilerine armağan etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime