Turktime

Hasan Ali Toptaş’tan taciz özrü

Usta yazar Hasan Ali Toptaş, sosyal medyada kadın kullanıcıların kendisini tacizle suçlamasının ardından ‘özür’ açıklaması yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Hasan Ali Toptaş’tan taciz özrü
Haberler / Kültür
9 Aralık 2020 Çarşamba 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta edebiyatçı Hasan Ali Toptaş, sosyal medyada kadın kullanıcıların kendisinin tacizine uğradıklarını iddia etmelerinin ardından bir açıklama yaptı.

Kendisine yönelik iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Toptaş, “İnsan eril failliğin ne olduğunu anlayana kadar karşı tarafta ne büyük yaralar açtığını bilmeden, fark etmeden, düşünmeden hatalar yapabiliyor” ifadelerini kullandı.

‘Failliğin ne olduğunun bugün kadınlardan öğrenildiğini’ dile getiren Toptaş, “Bilmeden, farkında olmadan yaptığım davranışlar nedeniyle kırdığım, üzdüğüm, yaraladığım bütün insanlardan samimiyetle özür diliyorum” dedi.

Dün sosyal medyada bir kadın kullanıcının Hasan Ali Toptaş’ın tacizine maruz kaldığını açıklamasının ardından, benzer iddialar başka kadınlar tarafından da dile getirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime