Turktime

Hande Erçel, Instagram'dan sonra Threads'de de rekor kırdı

Yer aldığı projeler kadar aşk hayatı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da takipçilerinin radarında yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram'ın ardından Threads uygulamasında da en çok takip edilen Türk oyuncu oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel, Instagram'dan sonra Threads'de de rekor kırdı
Haberler / Magazin
9 Temmuz 2023 Pazar 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknoloji devi Facebook’un sahibi olduğu Meta’nın yeni sosyal ağı Threads, ortalığı kasıp kavurdu. Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in yeni platformu, Tesla CEO’su Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter’a rakip olarak çarşamba akşamı erişime açıldı. Zuckerberg, 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip Instagram’la bağlantılı olarak çalışan Threads’in bir günde 30 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülen ve ilk andan itibaren büyük ilgi gören Meta'nın Instagram altyapısı ile kurduğu Threads uygulaması ünlü isimlerin de ilgi odağı olmaya başladı.

HANDE ERÇEL DE THREADS’E DAHİL OLDU

Türkiye’de Instagram kullanan ünlüler arasında 30 milyonu aşkın takipçiyle rekoru elinde bulunduran ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medyanın yeni gözbebeği Threads’e ilk katılan ünlülerden biri olmuştu.

Yalnızca yer aldığı projelerle değil aynı zamanda sosyal medyada da dikkat çeken ünlü isimler arasında olan güzel oyuncu, şu sıralar iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ve birlikte yaptıkları seyahatlerle de oldukça gündemde.

REKOR KIRDI

Erçel, açtığı Threads hesabında da tıpkı Instagram’da olduğu gibi ilk günden bu yana popüler hale geldi.

Yerli ve yabancı hayranları, Erçel’i Threads kullanıcı sayısında üst sıralara taşıdı.

Erçel, Threads kullanan Türk oyuncular arasında 1 milyon takipçiye en hızlı ulaşan ünlü oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime