Turktime

Hadise hızlı çıktı! Threads uygulamasında bikinili pozunu paylaştı

Ünlü şarkıcı Hadise, Threads uygulamasına üye olarak paylaşım yapmaya başladı. Tatil paylaşımlarıyla konuşulan Hadise, Threads'da da bikinili pozunu paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise hızlı çıktı! Threads uygulamasında bikinili pozunu paylaştı
Haberler / Magazin
7 Temmuz 2023 Cuma 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hadise bu yaz paylaşım yapmaya doyamadı. Hadise bu sefer de yeni uygulama Threads'de ezber bozdu. Sessiz sedasız evlenip olaylı boşanma ardından sık sık gündeme gelen Hadise çiçekli bikinisiyle poz verdi. Şarkıcının zayıflamış olması gözlerden kaçmadı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız Çırağan Sarayı'nda evlenen fakat 5 ay sonra ani bir kararla bu evliliği sonlandıran başarılı şarkıcı Hadise o dönem kısıtlandığını iddia etmişti. Sosyal medya hesabından bikinili pozlarını sevenlerinin beğenisine sunmaya devam eden Hadise sınırları zorluyor.

PAYLAŞIMLARA DOYAMADI

Rapçi Murda ile çektiği klipler ve konser sırasında yaptığı danslarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise bu sefer bikini üzerine gömlek giyip ayna önüne geçti.


Hadise'nin makyajsız ve bikinili paylaşımında kilo verdiği gözlerden kaçmadı. Görenler "Kilo verince ben", "Paylaşmaya doymadı" yorumları yaptı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime