Turktime

Hadise yine çok cesur!

Bayram nedeniyle Kıbrıs'ta sahne almaya giden Hadise beyaz kostümüyle pozlarını Instagram hesabında yayınladı. Ünlü şarkıcıya takipçileri kayıtsız kalamadı.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise yine çok cesur!
Haberler / Magazin
2 Temmuz 2023 Pazar 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hadise dillere pelesenk olan şarkılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Bayram süresince 4 yerde sahne alan Hadise, son olarak dün Kıbrıs'ta şarkılarını seslendirdi. Şarkıcının, derin göğüs dekolteli mini elbisesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Her bayramda hayranlarıyla buluşan şarkıcı, bu Kurban Bayramı'nda 4 yerde sahne aldı. Beyaz renkte sahne kostümü tercih eden Hadise, derin göğüs dekoltesiyle poz verdi.

Peş peşe pozlarını paylaşan Hadise'ye takipçilerinden, "Işıl ışıl", "Ten rengin çok yakıştı", "Bal kadın" şeklinde yorumlar geldi.

Hadise'nin iddialı sahne kostümüyle verdiği pozlarını beğenenler arasında, Cemal Can Canseven, İrem Helvacıoğlu, Damla Ersubaşı, Burcu Esmersoy, Demet Şener gibi ünlü isimler yer aldı.

Şarkıcının bu yıl konser ücreti de dikkat çekti. Kıbrıs- Antalya- Batum- Bergama'da sahneye çıkan Hadise, 10 milyon TL kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime