Turktime

Serenay Sarıkaya'nın gizemli arkadaşı merak edilmişti! Yeni aşk yolda mı?

Tatilden dönen Serenay Sarıkaya, Bodrum'daki gizemli arkadaşının kim olduğu sorusuna cevap verdi. oyuncu, "Güzel bir tatil yaptım, Yunanistan da Bodrum da çok keyifli geçti. Sektörden bir arkadaşım. Hayatımda kimse yok" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya'nın gizemli arkadaşı merak edilmişti! Yeni aşk yolda mı?
Haberler / Magazin
2 Temmuz 2023 Pazar 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serenay Sarıkaya rol aldığı Aile dizisinin sezon finali yapması, Alice Müzikali'nin ise bitmesinin ardından soluğu tatil rotalarında aldı. Yunanistan tatilinin ardından Bodrum'a giden Serenay Sarıkaya, konakladığı otelin plajında bir erkek arkadaşıyla sohbet ederken görüntülenmişti.

"SEKTÖRDEN BİR ARKADAŞIM"

Biten tatilin ardından İstanbul için yola çıkan Serenay Sarıkaya, Milas - Bodrum Havalimanı'nda görüntülendi. Habertürk'te yer alan habere göre; gazetecilerin birlikte görüntülendiği erkek arkadaşının kim olduğu yönündeki sorusuna cevap veren oyuncu, "Güzel bir tatil yaptım, Yunanistan da Bodrum da çok keyifli geçti. Sektörden bir arkadaşım. Hayatımda kimse yok" şeklinde cevap verdi.

KAYNAK: AKŞAM

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime