Turktime

Göç Filmleri Festivali de online olacak

Korona salgını nedeniyle ertelenen dünyanın en geniş kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali online olacak
ABONE OL
Abone Ol
Göç Filmleri Festivali de online olacak
Haberler / Kültür
21 Mayıs 2020 Perşembe 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziantep’te gerçekleştirilmesi planlanan ancak salgın nedeniyle ertelenen dünyanın en geniş kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali, Türkiye’nin ev sahipliğinde 14-21 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek. 50’den fazla filmin gösterileceği festival; yerli ve yabancı sinemacıları, basın mensuplarını, sivil toplum kuruluşlarından katılımcıları ve akademisyenleri ağırlayacak.

Festival boyunca masterclasslar ve paneller de düzenlenecek. Dünyada ve Türkiye’de son beş yılda önemli festivallerde ödüle layık görülmüş film ve senaryolara toplam 26 bin euro ödül verilecek.

YENİ NESİL SERGİLER DE FESTİVALDE

Festival kapsamında herkesin ziyaret edebileceği özel içerikli yeni nesil sergiler de hazırlandı. Bir kısmı göç, bir kısmı da dünyanın tarihi yerleri olacak özel sergileri VR gözlüklerle gezebilme imkânı da olacak. Festival konserleri ise sahne konseri gerçekliğinde, Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Göç konusunda duyarlılık gösteren ve bu konuyla ilgili müzikler yapan sanatçıların eserlerine ağırlık verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime