Turktime

Ünlü oyuncular YouTube’da kitap okuyacak

Benedict Cumberbatch, Meryl Streep ve Cate Blanchett gibi ünlü oyuncular, Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi öncülüğünde internet üzerinden kitap okuma etkinliği düzenliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü oyuncular YouTube’da kitap okuyacak
Haberler / Kültür
20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın en prestijli oyuncuları Meryl Streep, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett ve Chris Hemsworth, yönetmen Taika Waititi öncülüğünde, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına bağış toplamak için kitap okuma etkinliğinde bir araya geliyor.

Ünlü oyuncular, Roald Dahl’ın unutulmaz eseri James and the Giant Peach (Dev Şeftali) kitabını okuyacak.

Başarılı oyuncuların toplamda 10 bölümde okuyacağı seri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri YouTube üzerinden izleyiciyle buluşacak.

İlk olarak Chris ve Liam Hemsworth kardeşlerin 18 Mayıs’ta başladığı okuma etkinliği, Meryl Streep ve Benedict Cumberbatch ile devam etti.

Gerçekleşecek olan etkinliğin tüm geliri, sağlık kurumları ve çalışanlarına yardım amacıyla salgınla mücadele eden Partners in Health adlı kuruluşa bağışlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime