Turktime

Gigi ve Bella Hadid kardeşlerden Filistin'e dev destek

Filistin asılı ünlü model kardeşler Gigi Hadid ile Bella Hadid kardeşler, Filistin'e destek için 1 milyon dolarlık para yardımı yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Gigi ve Bella Hadid kardeşlerden Filistin'e dev destek
Haberler / Magazin
2 Haziran 2024 Pazar 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken, Filistin asılı ünlü model kardeşler Gigi Hadid ile Bella Hadid'den dikkat çekici bir çıkış geldi. 

TAKDİR TOPLAYAN HAREKET

Baba tarafından Filistinli olan ve İsrail'in saldırılarına çok yüksek bir sesle tepki gösteren ünlü mankenler Bella ve Gigi Hadid kardeşlerin Filistin'e destek için 1 milyon dolarlık para yardımı yaparak dikkat çekti. 

Bu miktar, çocuklara ve ailelere odaklanan dört kuruluş arasında eşit olarak dağıtılmak üzere tahsis ediliyor: HEAL Filistin, Filistin Çocuklara Yardım Fonu (PCRF), World Central Kitchen (WCK) ve Birleşmiş Milletler Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA).

Filistinli çocukları korumaya odaklanan HEAL Filistin, sosyal medya hesabı üzerinden; "Filistin'i iyileştirmek için cömertçe bağış yapan Bella Hadid ile Gigi Hadid'e, Gazze'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı. 

Ayrıca kız kardeşlerden Bella Hadid geçtiğimiz yıl İsrail'in zulmü ile ilgili, "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler'dir.  2 buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık yaratmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i! Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur" ifadelerine yer vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime