Turktime

Dilan Çiçek Deniz: Kevin Costner çok tatlıydı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'nde yaşadıklarını Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Çiçek Deniz: Kevin Costner çok tatlıydı
Haberler / Magazin
2 Haziran 2024 Pazar 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in, Cannes Film Festivali'nde Kevin Costner'la bir araya gelmesi gündem olmuştu. Hürriyet'ten Barbaros Tapan ünlü oyuncuyla Cannes hakkında söyleşi yaptı.

BARBAROS TAPAN'IN YAZISI ŞÖYLE:

Kevin Costner çok tatlıydı

Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz hafta Cannes Film Festivali’nde Kevin Costner’ın son filmi “Horizon: An American Saga” galasına katılımıyla manşetlerdeydi. Ünlü oyuncu filmin Los Angeles galası için Kevin Costner’dan davet aldı. Cannes’a marka iş birliğiyle değil de galaya davet edilerek gitmek ve Kevin Costner gibi bir aktörle söyleşi yapma fırsatına sahip olmak hiç kolay bir iş değil. Genç oyuncularımızın dünya yıldızlarıyla saygın organizasyonlarda bir araya gelmesi Türk film endüstrisini ve hikâyelerimizin çeşitliliğini anlatması, sinema sayesinde kültürler arasında köprü kurması oldukça önemli. Dilan Çiçek Deniz’le Cannes’daki deneyimini, Hollywood efsanesi Kevin Costner’la tanışmasını ve kırmızı halı eleştirilerini konuştuk.

Dilan nasıl geçti Cannes?

- Bu sene dördüncü gidişim. Her gittiğimde başka bir deneyim. Ama bu sefer bambaşka bir deneyim yaşadım. Çünkü bir film davetlisi olarak geldim: “Horizon: An American Saga”nın. Çok gururluyum, çok mutluyum.

 Cannes’da kırmızı halıda yürüyen genç oyuncularımıza karşı sert eleştiriler yapıldı. Genç oyuncularımızın yabancı etkinliklerde bulunmasının sadece kırmızı halıda yürümeleri ya da giydikleri olarak algılanmaması gerektiğini çok iyi biliyorum lakin senin bu konudaki yorumunu çok merak ediyorum.

- Kesinlikle. Herkes sadece kırmızı halıyı gördüğü için Cannes’a gelişimizi sadece oradan ibaret zannediyor. Ama kırmızı halı sadece bir parçası ve buraya gelip o halıya çıkmanın arkasında çok büyük bir zaman, emek ve iletişim var.

Buradayken herkesle iletişim kurman gerekiyor. Hem kendimizi tanıtıyoruz hem de ülkemizi tanıtıyoruz. Benim için de şanslı geçti Cannes. Yapımcılarla tanıştım, onlara bizi anlattım. Bizim sektörümüzü anlattım. Çünkü bilmeyenler vardı. Ve biliyorsun Cannes’da hep İngilizce konuşuluyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime