Turktime

Genç yaşta yolu ülkemize düşen yıldızlar

Ülke futbolumuz çok sayıda yıldız oyuncu gördü. Ancak bu yıldızlar genelde yaşları ilerlemiş durumda ülkemize geldi. Ama bazıları var ki onlar futbolunun baharında bu topraklarda top koşturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Genç yaşta yolu ülkemize düşen yıldızlar
Haberler / Spor
20 Ağustos 2020 Perşembe 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EMRE SARI/TÜRKTİME

FENERBAHÇE’DE ANELKA RÜZGARI

Yolu ülkemize düşen en kariyerli oyunculardan biri Nicolas Anelka. Real Madrid, Liverpool, PSG gibi dev takımlarda oynadı. Yıldız futbolcu 26 yaşında ülkemize geldi. O zamanlar herkesin şaşırdığı bu birliktelik 1 sezon sürdü. Anelka ülkemizden 2006 yılında ayrıldı. Bolton’a transfer olan yıldız futbolcu ordan dünya devi Chelsa’ye gitti.

ALTIN PORTAKAL WESLEY SNEİJDER

Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri Sneijder. Real Madrid formasını da giyen Hollandalı yıldız altın çağını  İnter’de yaşadı. İnter’de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan yıldız futbolcu 28 yaşında Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray’da 4.5 sezon forma giyen Hollandalı taraftarın gönlünde taht kurdu. Galatasaray’da kaptanlığa kadar yükseldi.

HIRÇIN YILDIZ RİCARDO QUERASMA

Yeteneği ile hiç tartışmasız dünyanın en iyilerinden olan Querasma Beşiktaş’a 27 yaşında geldi. Beşiktaş’a gelmeden önce Barcelona, İnter, Chelsa gibi takımlarda oynadı. Ancak tam anlamıyla istenileni veremedi. Beşiktaş’ta iki dönem forma giyen yıldız futbolcu ilk döneminde 2.5  sezon forma giydi ardından 2015 yılında Siyah Beyazlı ekibe geri döndü. Bu dönemde 2 şampiyonluk kazandı. Yıldız oyuncu taraftarın gönlünde taht kurdu.

YARIM KALAN AŞK RİBERY

Frank Ribery Galatasaray’a geldiğinde 22 yaşındaydı ve tanınmış bir dünya yıldızı değildi. Galatasaraya’da yarım sezon oynayan Ribery  parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshedip Marsilya’ya transfer oldu. Daha sonra dünya yıldızına dönüşen Ribery 12 yıl boyunca Bayern Münih’te top koşturdu. Fransa Milli takımında forma giydi. 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime