Turktime

Formula 1 İstanbul'a ne zaman dönüyor?

Motor sporlarının zirvesi olan Formula 1’in, Türkiye’ye dönmesi için geride sayılı günler kaldı. F1, İstanbul Park yönetimiyle anlaştı. İmzalar ise önümüzdeki günlerde atılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Formula 1 İstanbul'a ne zaman dönüyor?
Haberler / Spor
20 Ağustos 2020 Perşembe 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2005-2011 yılları arasında İstanbul’da düzenlenen Formula 1, yarışların yapıldığı dönemde pilotların en çok sevdiği pistlerden bir tanesi oldu. Bu anlamda halen gridde yer alan Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel gibi dünyaca ünlü yıldızlar, verdikleri röportajlarda İstanbul Park’tan övgü dolu sözlerle bahsediyor. Son olarak yaşanan gelişmeler doğrultusunda da FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) İspanya’daki Jerez pistini ya da Türkiye’yi takvime kesin olarak ekleyecekti. Yapılan görüşmeler doğrultusunda İstanbul Park ile anlaşma sağlandı. Büyük bir aksilik olmazsa İstanbul Park, 15 Kasım’da motor sporlarının en iyi pilotlarını ağırlayacak. Geriye ise sadece resmi imzaların atılması kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime