Turktime

Galatasaray transferde rekora koşuyor

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’da hedef orta sahaya takviye. Sarı-kırmızılı ekip Zenit’in Brezilyalı 8 numara oyuncusu Wendel için rekor bir transfer bedeli ödemeye hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray transferde rekora koşuyor
Haberler / Spor
20 Temmuz 2024 Cumartesi 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray’da gözler yapılacak transferlerde. Taraftarlar, kadroya güçlü isimlerin takviye edilmesi için sabırsızlanırken, kulüp de çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Sarı-kırmızılı ekipte orta sahaya güçlü bir isim kazandırmak için büyük çaba harcanıyor. Galatasaray’da Scott Mctominay ve Emile Hojbjerg’ten sonra rota Zenit’in Brezilyalı futbolcusu Marcus Wendel’e çevrildi.

TRT Spor’un haberine göre, Galatasaray 26 yaşındaki futbolcu için pazarlıklarda son aşamaya geldi. İlk etapta çok yüksek bir bonservis bedeli talep eden Rus ekibinin 25 milyon euro civarına düştüğü aktarıldı.

GALATASARAY’IN PLANI

Galatasaray yönetimi ise bu transferi yaklaşık 20-22 milyon euro civarında tamamlamayı hedefliyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde tamamlanması ve tarafların anlaşması bekleniyor.

Oyuncuyla da anlaşmaya varan Galatasaray, 26 yaşındaki Wendel’e yıllık 4 milyon euro ödeyecek.

SÜPER LİG REKORU GELEBİLİR

Galatasaray Wendel’i 17.05 milyon euro bedelin üstünde bir rakama satın alırsa Süper Lig tarihinin en pahalı transferi olarak tarihe geçecek.

Süper Lig rekoru 17.05 milyon euro bonservis bedeliyle Porto’dan Galatasaray’a transfer olan Jardel’de bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime