Turktime

Galatasaray orta sahasını buldu

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, henüz bir orta saha transferi yapabilmiş değil. Aslan'ın gündemine bu seferde Hamza Choudhury girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray orta sahasını buldu
Haberler / Spor
4 Eylül 2020 Cuma 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosuna Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, son olarak Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırmıştı. Kiralık sözleşmeleri biten Michael Seri, Lemina, Onyekuru ve Andone ise takımlarına geri dönmüş, Cimbom ayrıca Mariano, Nagatomo ve Selçuk İnan'la sözleşme yenilememişti.
Mariano ülkesi takımlarından Atletico Minerio ile anlaşırken, Japon futbolcu Nagatomo ise Marsilya'nın yolunu tuttu. Kaptan Selçuk İnan ise teknik ekipte kendine yer buldu. Cimbom'un bonservisli tek satışı da Maicon oldu. Sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı oyuncuyu 1 milyon 430 bin Euro karşılığında Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımına gönderdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime