Turktime

Fenerbahçe'de sıra gidecek isimlerde

Sarı-Lacivertliler'de sıra takımdan gidecek isimlere geldi. Emre Belözoğlu'nun Sadık, Dirar, Tolgay, Allahyar ve Zajc ile bizzat görüşerek kendilerinden kulüp bulmalarını isteyeceği öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de sıra gidecek isimlerde
Haberler / Spor
4 Eylül 2020 Cuma 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'de transfer dönemi boyunca yeni gelen yıldızlar konuşuldu. Ancak peş peşe yapılan transferlerle kadro iyice şişti. Genç takımdan gelen oyuncuların dışında A takımda 32 futbolcu bulunuyor. Transfer sihirbazı Emre Belözoğlu, bu kez eldekileri göndermek için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler'de ilk etapta gözden çıkartılan oyuncular Sadık Çiftpınar, Nabil Dirar, Tolgay Arslan, Allahyar ve Miha Zajc. Belözoğlu'nun, bu isimlerle bizzat görüşmeler gerçekleştirerek artık kadroda düşünülmediklerini, yeni kulüp bulmaları gerektiğini söyleyeceği kaydedildi. Emre, bu görüşmelerde Fenerbahçe'nin kendileri için belirlediği bonservis miktarını da açıklayacak. Bu isimlerden Allahyar kiralık olarak gönderilecek. Yakın zamanda Sarı-Lacivertliler'den peş peşe ayrılık haberleri gelmesi ihtimali yüksek.

ALPASLAN'A KARŞILIK SADIK

Her ne kadar son dönemde adı gündemden düşse de Fenerbahçe, Alpaslan Öztürk'ten vazgeçmiş değil. Dirar'ı gözden çıkartan Sarı-Lacivertliler, sağ bekin yanı sıra stoper ve orta sahada da oynayabilen Alpaslan için yeniden girişimlerde bulunacak. Özellikle Emre Belözoğlu, Alpaslan'ın transferini çok istiyor. 27 yaşındaki futbolcu için İzmir ekibine Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra 500 bin Euro teklif edileceği öğrenildi. Göztepe'nin tavrına göre teklif değiştirilebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime