Turktime

Galatasaray'ın yıldızına Arda Turan kancası!

Arda Turan ile yola devam kararı veren ve yeni sezonda hedefi Süper Lig'e yükselmek olan Eyüpspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Turan, bonservisi Galatasaray’da bulunan yıldız ismi takıma getirmek için kolları sıvadı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'ın yıldızına Arda Turan kancası!
Haberler / Spor
24 Haziran 2023 Cumartesi 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezon play-off'larda Bandırmaspor'a rövanş maçında son dakikalarda yediği gollerle final maçı şansını kaçıran Eyüpspor'da gözler yeni sezona çevrildi.

Arda Turan önderliğinde bu kez Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen İstanbul ekibinde transfer çalışmaları büyük bir titizlikle yapılıyor.

Gündeme ise oldukça sürpriz bir isim geldi.

CANER ERKİN EYÜPSPOR’DA

Başakşehir ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu. Deneyimli futbolcu Eyüpspor ile anlaştı. Transferi Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız duyurdu.

Caner Erkin transferinin ardından Eyüpspor’un yeni hedefi belli oldu.

ARDA TURAN, EMRE KILINÇ’I İSTİYOR

Fanatik’te yer alan habere göre Eyüpspor, bonservisi Galatasaray'da olan ve geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Emre Kılınç'ı transfer etmek istiyor.

Ankaragücü de 28 yaşındaki futbolcuyu yeniden kiralamak istiyor. Yakın zamanda Galatasaray'ın Emre Kılınç'la ilgili karar vermesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime