Turktime

Barcelona'nın Arda Güler planı ortaya çıktı!

Transfere hızlı başlayan Fenerbahçe, Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katarken, gözler Arda Güler'in durumuna çevrildi. Barcelona'nın da gündeminde yer alan genç yıldız için Katalan ekibinin planı ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Barcelona'nın Arda Güler planı ortaya çıktı!
Haberler / Spor
24 Haziran 2023 Cumartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avrupa'nın dev kulüpleri, Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler için transfer yarışına girmiş durumda.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 51 karşılaşmada 9 gol ve 12 asistlik performansıyla Milan, Ajax, Borussia Dortmund ve Real Madrid gibi dev kulüpleri peşine takan Arda Güler’in transferi için flaş bir iddia ortaya atıldı.

DECO DEVREYE GİRİYOR

Diario Sport'ta yer alan habere göre, Arda Güler ile ilgilendiği bilinen İspanya La Liga ekibi Barcelona, oyuncuyu transfer etmek için tüm imkanlarını seferber etti.

Katalan ekibinin Arda'nın transferi için yoğun mesai harcadığı belirtilen haberde, Barcelona'nın eski efsane futbolcusu Deco'nun da bu transfer için devrede olduğu aktarıldı.

Haberin detaylarında Arda Güler için "Barcelona'nın kahramanı olabilir" yorumu yapılırken, Deco hamlesi ile transferin tamamlanmasını bekledikleri de ifade edildi.

Barça yönetimi, genç futbolcuyu transfer için ikna edebilirse, Arda gelecek sezon Barcelona’nın orta saha rotasyonunda önemli bir rol alabilir.

“YAKINDA ÇOK BÜYÜK BİR YARIŞ OLACAK”

Bu arada ünlü gazeteci Fabrizio Romano, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında genç futbolcu hakkında flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Romano, "Arda Güler ismini kesinlikle unutmayın. Bir gün Arsenal, başka bir gün Borussia Dortmund, bir başka gün ise PSG söylentileri var. Bunun olması doğal çünkü Arda Güler bir harika... Oyuncunun hakkında bir transfer yarışının olduğu bilgileri gerçek. Avrupa'daki tüm üst düzey kulüpler Arda Güler'i istiyor. Yakında çok büyük bir yarış olacak" ifadelerini kullanmıştı.

‘GOLDEN BOY’A ADAY

Öte yandan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in, İtalya'da Golden Boy (Altın Çocuk) adayları arasında yer almasının yankıları sürüyor.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport'un 2003 yılından bu yana düzenlediği Golden Boy (Altın Çocuk) ödülünün 100 kişilik aday listesinde yer alan Arda, İtalya'da manşetleri süsledi.

18 yaşındaki milli futbolcudan övgüyle bahseden Tuttosport'un manşetinde "Golden Boy'da oy patlaması yaşanıyor, Arda Güler uçuyor" ifadelerine yer verildi.

Haberde, "İtalyan kulüpleri başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün transfer etmek istediği genç yıldız oyuncu özellikle ülkesinden gelen oylarla rekora gidiyor" denildi.

Golden Boy için oy kullanma sürecinin ilk aşaması 21 Temmuz'da tamamlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime