Turktime

Galatasaray'da yıldızlar sahaya çıkıyor

Aslan'da Teknik Direktör Okan Buruk; Zaha, Ziyech ve Ndombele'yi ilk 11'e monte ederek zorlu fikstürü kayıpsız bir şekilde geçme planları yapıyor...
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da yıldızlar sahaya çıkıyor
Haberler / Spor
14 Eylül 2023 Perşembe 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da sezon öncesi transfer çalışmaları neredeyse tamamlandı. Son olarak Ndombele ve Davinson Sanchez ile kadrosunu güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, cumartesi günü Samsun ile başlayarak 22 günde 7 zorlu mücadeleye çıkacak.

ZAHA VE ZIYECH SAHNEYE

Zaha ve Ziyech'in Samsun maçında süre alması bekleniyor. Ndombele ise 11'de yer alacak. Ziyech, takımla çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcu, fiziksel eksiğini tamamlayarak forma giymek istiyor.

ORTA SAHA BELLİ

Kolombiya Milli Takımı'nda bulunan Davinson Sanchez, yarın İstanbul'a gelecek. Samsunspor maçı kadrosuna alınmayan savunmacının Kopenhag mücadelesinde kadroda olması bekleniyor. Buruk, Samsunspor maçında orta sahasını Kerem Demirbay, Torreira ve Ndombele üçlüsü ile oluşturacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime