Turktime

Flaş iddia! Süper Lig'de yılın sürprizi Edin Visca olabilir!

Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Boşnak oyuncunun eski kulübü Başakşehir, Visca'yı tekrar kadrosuna katmak istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Flaş iddia! Süper Lig'de yılın sürprizi Edin Visca olabilir!
Haberler / Spor
14 Eylül 2023 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in form ve performans açısından en istikrarlı oyuncularından birisi olan Edin Visca, Türkiye'de herkesin beğenisini kazanmayı başardı.

2021-22 sezonunda daha önce şampiyonluk yaşadığı RAMS Başakşehir'den Trabzonspor'a transfer olmuştu. Burada şampiyonluk sevinci yaşayan Boşnak yıldız, gösterdiği performansla dikkat çekti.

Attığı gol ve yaptığı asistlerler Süper Lig devlerinin de ilgisini çeken ve adı bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan Visca için flaş bir iddia gündeme geldi.

SÜPER LİG EKİBİ VISCA'YA TALİP OLDU

RAMS Başakşehir'in Türkiye'ye kazandırdığı Edin Visca için eski kulübünün yeniden talip olduğu yazıldı.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın artık kadro planlamasında yer almakta zorlanan Boşnak yıldız için Başakşehir'in yeniden devreye girdiği ifade edildi.

Çağdaş Atan'ı teknik direktörlük görevine getiren RAMS Başakşehir yönetimi, Edin Visca'yı transfer etmek adına harekete geçti.

Ligde 3 hafta sonunda gol atamayan Başakşehir'in gol yollarında kullanması için Visca'yı transfer etmek istediği belirtildi. Boşnak yıldız Başakşehir kariyerinde 110 gol ve 118 asistlik müthiş bir performans ortaya koymuştu.

Başakşehir, transferin son 2 gününde Edin Visca için ciddi bir transfer görüşmesi yapacak. 33 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetinin ise vereceği karar merakla bekleniyor.

Başakşehir'deki 11 yıllık kariyerinde sadece 21 maç kaçıran Boşnak oyuncu, 2 yıllık Trabzonspor, kariyerinde ise yaşadığı çeşitli sakatlıklardan dolayı tam 39 maç kaçırdı.

Sakatlıklar sebebiyle formasından da uzak kalan Visca, Trabzonspor'un ana planlarında yer almakta zorlanıyor.

Bu sezon 3 maçta forma giyen 33 yaşındaki deneyimli Boşnak yıldız, 1 asist katkısı yaptı.

2010 yılından beri Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyen Visca, 55 maçta forma giydi ve 10 gol kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime