Turktime

Galatasaray'da hedef golcü transferi

Önümüzdeki sezon Andone ile yola devam etmek istemeyen Galatasaray'ın gündeminde Enner Valencia var. Yıldız golcü de Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da hedef golcü transferi
Haberler / Spor
30 Haziran 2020 Salı 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tigres’le kontratı biten Enner Valencia, Meksika ekibi ile sözleşme uzatmadı. Avrupa'ya dönmek isteyen Ekvadorlu golcünün, ilk tercihi ise Galatasaray.

Galatasaray'dan Enner Valencia bombası… Meksika basını Tigres ile sözleşmesi biten ve kulübü ile yeni kontrat imzalamayan Valencia'nın Avrupa'ya döneceğini ve Ekvadorlu golcünün Galatasaray'la büyük oranda anlaştığını yazdı. Valencia, Tigres'le yollarını önceki gün resmen ayırdı.

GALATASARAY'I İSTİYOR

Meksika basınındaki haberlerde 30 yaşındaki golcünün ABD'den de ciddi teklifler aldığı belirtildi. Ancak Valencia'nın tercihinin Galatasaray'dan yana kullandığı ifade edildi.

G.Saray ile anlaştığı iddia edilen Valencia, 2014-17 arasında Premier Lig'de West Ham ve Everton formaları giydi. Tigres, golcü oyuncu için 3 sene önce 5.5 milyon Euro ödemişti.

Enner Valencia bu sezon Tigres forması ile tüm kulvarlarda 29 maçta forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol, atıp 5 asist yaptı. 7 gole direk katkı sağladı.

Enner, 54 kez formasını giydiği Ekvador Milli Takımı ile toplam 31 kez rakip fileleri sarstı. Etkileyici bir milli takım performansına imza attı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime