Turktime

Beşiktaş aradığı ismi buldu

Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası forvet arayışında olan Beşiktaş bu ismi İspanya'da buldu. Bacca, Beşiktaş'ın radarında.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş aradığı ismi buldu
Haberler / Spor
13 Eylül 2020 Pazar 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta forvet transferi adına çalışmalar sürerken gündeme gelen isimlerden biri de Carlos Bacca'ydı. İspanya LaLiga ekiplerinden Villarreal'in formasını giyen golcü oyuncunun Beşiktaş'a transferini kolaylaştıracak önemli bir iddia gündeme geldi. La Razon'un haberine göre Villarreal, forvet hattına Pervis Estupinan'ı dahil etmeye hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi sonrası ise Bacca'nın Beşiktaş'a gidebileceği aktarıldı. 

TAKIMINDA ŞANS BULMASI ZOR
Estupinan ile anlaşmaya varan Villarreal'in mevcut hücum hattında Bacca'nın forma şansı bulması zor olarak görülüyor. Unai Emery'nin yeni sezon planlarında yer almayan Bacca için en muhtemel adres olarak Beşiktaş gösterilmekte. Kolombiyalı golcü, Çin'den aldığı teklifleri kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için reddetmişti. 

Avrupa'da birçok önemli takımda forma giyen Bacca, özellikle Sevilla'da sergilediği performans ile dikkatleri çektikten sonra 2015'te 33.3 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Milan'a transfer olmuştu. 2018'de Milan'dan 7 milyon Euro bonservisle Villarreal'e gelen 34 yaşındaki forvet, Kolombiya Milli Takımı formasıyla bugüne kadar çıktığı 52 maçta 16 gol atmayı başarmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime