Turktime

Filistin Bayrağı Galata Kulesi'ne yansıtıldı

Galata Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Filistin’e destek olmak ve İsrail’in bir yıldır devam eden saldırılarına dikkat çekmek amacıyla Filistin bayrağı ile aydınlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Filistin Bayrağı Galata Kulesi'ne yansıtıldı
Haberler / Kültür
8 Ekim 2024 Salı 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul’un tarihi yapılarından olan ve sık sık farklı temalarla aydınlatılan Galata Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Filistin’e destek olmak ve İsrail’in bir yıldır devam eden saldırılarına dikkat çekmek amacıyla Filistin bayrağı ile aydınlatıldı.

FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI
Bu özel aydınlatma gösterisi, İstanbul sokaklarında adeta bir dayanışma sembolüne dönüştü. Özellikle sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandıran etkinlik, kullanıcılar tarafından sıkça paylaşıldı ve büyük bir etkileşim sağladı. Filistin halkına destek mesajları yağarken, yapılan bu etkinlik hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda dikkat çekti.

Etkinliğe dair duygularını dile getiren birçok vatandaş, Filistin halkıyla dayanışma içinde olduklarını belirtti. İstanbul’da yaşayan Ayberk Yüksel adlı vatandaş, Filistin'de yaşanan acıların derinden üzüntü yarattığını ifade ederek, “Filistinli kardeşlerimize yapılanları kınıyoruz. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok üzgünüz, inşallah İslam dünyası da bu yaşananlara en iyi şekilde cevap verir. Bu, hatırlamak için güzel bir yöntem” şeklinde konuştu.

Benzer şekilde, Hidayet Koçak adlı bir başka vatandaş da duygularını paylaşarak, “Biz elimizden geldiğince İsrail’i boykot ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Üzülme, sessiz kalmayacağız. Kesinlikle Filistinli kardeşlerimizin acısına ortak olmaya çalışıyoruz. Daha fazla ne yapılabilir bilmiyorum ama elimizden geleni yapıyoruz. Acıları acımızdır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime