Turktime

Altın Portakal Film Festivali başlıyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 5 Ekim'de gerçekleştirilecek açılış gecesi, geleneksel kırmızı halı töreniyle başlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Portakal Film Festivali başlıyor
Haberler / Kültür
3 Ekim 2024 Perşembe 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin en saygın film festivallerinden Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 5 Ekim'de gerçekleştirilecek açılış gecesi, geleneksel kırmızı halı töreniyle başlayacak.

Açılış töreninden önce her yıl olduğu gibi seyircilerin hayranı oldukları isimlerle buluşmasını sağlayan kortej oluşturulacak.

Türk ve dünya sinemasından birçok yapımın sinemaseverlerle buluştuğu festivalin Ulusal Uzun Metraj Jüri Başkanlığını, yönetmen Ferzan Özpetek yapacak. Jüri koltuğunda Özpetek'in yanı sıra Deniz Göktürk Kobanbay, Gökçe Bahadır, İlker Kaleli, Melis Behlil, Melisa Önel ve Mercan Dede oturuyor.

Açılış töreninde usta oyuncular Erdal Özyağcılar, Işıl Yücesoy, Müjdat Gezen, Selçuk Yöntem ve Şerif Sezer’e Onur Ödülü verilirken sinema ve televizyon dünyasının başarılı isimleri Farah Zeynep Abdullah ve Aras Bulut İynemli de Başarı Ödülleri’nin sahibi olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime