Turktime

Ferhan Şensoy’dan Tuncel Kurtiz anısı

Ferhan Şensoy’un kurduğu Ortaoyuncular’ın Spotify üzerinden yayınlanan 'Soru Cevap' podcast serisinde Tuncel Kurtiz ile arasında geçen bir anısını sevenleriyle paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Ferhan Şensoy’dan Tuncel Kurtiz anısı
Haberler / Kültür
16 Mayıs 2020 Cumartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ferhan Şensoy, 2013 yılında hayatını kaybeden meslektaşı Tuncel Kurtiz'le anısını paylaştı. “Tuncel Kurtiz bir gün Ses Tiyatrosu'na geldi. Şeyh Bedreddin'in oyununu oynamak istediğini söyledi ve kabul ettik. Birkaç gün sonra bir anlaşma yapmak istedi. O gece oturdum iki maddelik bir sözleşme hazırladım.” “Madde 1: Tuncel Kurtiz Ses Tiyatrosu'nda Şeyh Bedreddin oyununu oynayacaktır. Madde 2: Anlaşmazlık halinde Ferhan Şensoy ve Tuncel Kurtiz dövüşürler” ifadelerini kullandı.

ŞAŞIRTAN SAHNE İSTEĞİ

Usta oyuncu, Yeşilçam'da Temel Gürsu'nun çektiği ‘Kızını Dövmeyen Dizini Döver’ filminde başrol oynadığını ve filmin çekim sürecini esprili bir şekilde sevenleriyle paylaştı.   Gürsu'nun senaryoyu kendisine sette verdiğini belirten Şensoy, “Senaryoyu okumadan çekimler başladı. Temel, arabaya binip patinaj yapmamı istedi. ‘Yav Temel benim ehliyetim yok, hayatımda hiç araba kullanmadım' dedim” ifadelerini kullandı.”Meğer canlandıracağım karakter, araba yarışmacısıymış. Filmin yarısından fazlasını dublör oynadı. Bir de Müjde Ar'la yatak sahnelerim vardı. Dublör arkadaş ‘Abi bu sahneleri de ben oynayayım mı?' demişti”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime