Turktime

Demet Akbağ sahneye onun fotoğrafını öperek çıkıyor

Oyuncu Demet Akbağ, Instagram'daki canlı yayınlarının ilkini İbrahim Büyükak’la gerçekleştirdi. Akbağ, samimi açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Akbağ sahneye onun fotoğrafını öperek çıkıyor
Haberler / Kültür
11 Mayıs 2020 Pazartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Korona salgını nedeniyle evinden çıkmayan Akbağ, karantina sürecini anlattı: “Bu dönem benim kuşağımın teknoloji ile sınavı. Evde olmayı seven insanlardanım. Vakitsizlikten okuyamadığımız kitaplar, izleyemediğimiz filmler birikmişti. Bunlarla vakit geçirmek başta hoştu ama zamanla kapının çalmaması tramvatik bir hal yaratmaya başladı.” şeklinde konuştu.

Büyükak'ın “Sahneye çıkmadan önce bir uğurunuz var mı?” sorusu, usta oyuncuyu duygulandırdı. Akbağ, gözleri dolarak uğurunu şöyle anlattı: “2000 yılı sonrası Otogargara'dan sonra gelişti. Gürdal Tosun vefat ettikten sonra onun fotoğrafını öpmek uğurum oldu ve bir daha hiç unutmadım. Gürdal'ın fotoğrafı kulisimde dururdu. Çünkü Otogargara'yı oynarken tek uğurum, ikimiz sahne ağzında beklerken birbirimizin eline vurmaktı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime