Turktime

Fenerbahçe yıldız ismi getiriyor

Fenerbahçe transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Sari lacivertliler, Süper Lig'de yaptığı transferlerin ardından dünyaya açılıyor. Kanarya, bu doğrultuda İngiliz devi Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Juan Mata'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe yıldız ismi getiriyor
Haberler / Spor
9 Ağustos 2020 Pazar 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transferde hız kesmeye niyeti olmayan Fenerbahçe asıl bombayı da patlatmak üzere. Yönetici Semih Özsoy da yeni transferlerin olacağını ama sürprizi kaçmaması için açıklama yapmak istemediğini söylemişti.
Şimdiye kadar Süper Ligi tanıyan isimlere ağırlık veren sarı-lacivertli kurmaylar, dış transfere yöneldi ve dünyaca ünlü yıldızla görüşmelere başladı.

İspanya'nın ünlü gazetesi AS'ın haberine göre Fenerbahçe, Manchester United ile 1 yıl sözleşmesi kalan Juan Mata ile yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe, Juan Mata transferi için Manchester United ile resmi görüşmelere başlayacak. Sarı Lacivertliler, İspanyol yıldızı düşük bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Juan Mata, Manchester United formasıyla bu sezon çıktığı 35 maçta 3 gol atıp 7 asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime