Turktime

Grosicki Beşiktaş'a geliyor mu?

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın West Bromwich'in kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaştığı ve tecrübeli futbolcunun İstanbul'da olduğu iddia edilmişti. Transfer haberlerinin gündeme gelmesinden sonra 32 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Grosicki  Beşiktaş'a geliyor mu?
Haberler / Spor
9 Ağustos 2020 Pazar 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yayıncı kuruluş beIN Sports Beşiktaş'ın, West Bromwich'in Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaştığını ve tecrübeli futbolcunun şu an İstanbul'da olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili resmi açıklama, oyuncunun kendisinden geldi.
Transfer haberlerinin gündeme gelmesinden sonra 32 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi. Grosicki eşi ile birlikte sadece tatil amaçlı İstanbul'da bulunduğunu belirtti. Tecrübeli futbolcu paylaşımında, "Eşimle İstanbul'da keyifli zaman geçiyoruz. Başka hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime