Turktime

Fatih Altaylı'nın İHA sözleri gündem oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasının ardından Türk İHA Akıncı, enkazı tespit etmişti. Tüm dünyanın takip ettiği Akıncı ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı'nın sözleri gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Altaylı'nın İHA sözleri gündem oldu
Haberler / Güncel
21 Mayıs 2024 Salı 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Fatih Altaylı, Akıncı İHA ile ilgili gündem olan açıklamalarda bulundu. Altaylı, düşen helikoperi bulan İHA ile ilgili, "Dünyada bunu bulabilecek başka İHA'larda var" dedi

"FAZLA KASILMAYA GEREK YOK"

Altaylı, "Bir şeyden fazla kasılmaya gerek yok yani. Termal kamerası olan, dünyada bunu bulabilecek başka İHA’lar da var yani bir tek bizimki bulurdu değil. En yakın bizdik, bizden yardım istendi" dedi.

 

 

Altaylı'nın sözleri sosyal medyada gündem olurken, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, X hesabından, "CHP’nin yandaş ve fondaş satılık kalemi Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI’nın bulmasından rahatsız olmuş. Dünya İHA ve SİHA’larımızdan hayranlık ile bahsederken senin gibi kalemini satan birinden gurur duymasını beklemiyoruz zaten" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime